مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در ملک

سلام
خسته نباشید

بنده 20 سال پیش با برادرم یک زمین را به صورت قولنامه ای خریداری کرده ایم که نام هردویمان داخل قولنامه هست اما سهم مشخص هر کداممان مشخص نشده است

چند سال بعد از خرید زمین تصمیم گرفتیم آنرا بسازیم

و حدود 18 سال پیش همراه با برادرم نیمی از زمین را ساختیم
اما من خیلی آن زمان خرج کرد حدود 20 میلیون تومان

بعد از ساخته شدن برادرم به اسم خودش برای خانه آب و برق و گاز گرفته

الان هم میگه من به شما چیزی نمیدم

در ضمن اغلب فاکتور هایی راکه آن رمان خرج کردم را دارم. هم میتوانم از آنهایی که به آنها پول دادم استشهاد بگیرم

من میتونم هم برای زمین هم خانه شکایت کنم؟

کجا ها ممکنه حقم ضایع بشه
برای چه موردیش وکیل بگیرم

با آرزوی موفقیت برای شما
موفق باشید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما می توانید طرح دعوا کنید منتها اینکه به چه صورت و کجا وچگونه حتما پرونده شما باید مورد بررسی قرار گیرد .