مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

با سلام
بنده یکدانگ از ملک شخصی را ده سال پیش خریدم بتازگی متوجه شدم آن شخص شش دانگ ملک را بدون اجازه من 20 روز پیش فروخته و قصد شکایت داشتم که ایشان گفتند صد میلیون بهت میدم شکایت نکن و بناچار مجبور شدم قبول کنم و متنی بین هم نوشتیم که پنجاه میلیون به من دادند ولی بابت پنجاه میلیون باقی مانده چک از ایشان نگرفتم و تعهد نامه و وکالت نامه هم هنوز باطل نکردیم و الان حاضر به پرداخت مانده مبلغ نیست آیا میشه به عنوان معامله فضولی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ولی آیا شما با ایشان قرارداد بسته اید؟ باید قراردادتان را مطالعه کنم