مشاوره حقوقی رایگان - مفاد تفاهم نامه

سلام
بنده برای همکاری در زمینه پرورش استعداد دانشجویان و کمک به آنها در زمینه کارآفرینی با یکی از موسسه های دانشگاهی زیرنظر دانشگاه آزاد را دارم.
به همین دلیل میخاستم تفاهم نامه که آماده کرده ام پیش از امضا با یک مشاوره حقوقی مطلع در این زمینه به اشتراک قراردهم تا مشکلاتش رو بدونم.
ممنونم از دادراه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اولا چرا تفاهم نامه ایا شما تفاوت قرارداد و تفاهم نامه را می دانید؟ تفاهم نامه شرایط ساده تری به نسبت قرارداد دارد که ممکن است الزام اور نباشد. می توانید با بنده تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنم.