مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای خودرو

سلام. اینجانب خودرویی به صورت قولنامه ای و دو شاهد به شخصی فروختم. خودرو را بهش دادم، مدارک دادم ولی اصل سند را ندادم. حدود 75 درصد پول خودرو را گرفتم. ولی مابقی پول را در تاریخ مقرر در قولنامه پرداخت ننموده. و میگه صبرکن فعلن ندارم یا بیا پونصد تومن پونصد تومن بگیر. لطفا راهنماییم کنید که مابقی پول را بگیرم یا خودرو را بگیرم و پولشو پس بدم. و اینکه این روند چند روز طول میکشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.به استناد قولنامه مطالبه ثمن خودرو رو بدهید،برای فسخ معامله باید قولنامه و مفاد آن بررسی شود چون فسخ یک استثناست و تحت شرایطی می توانید استفاده کنید.پروسه قضایی قابل پیش بینی نیست.