مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری به اسم سمینار

سلام من 2 ماه پیش مبلغی بابت شرکت در یک سمینار پرداختم البته با اصرار بیش از حد برگزار کنندگان و بعد پشیمان شدم
وقتی اعلام انصراف کردم گفتن رزرو سمینار و رزرو هتل برنمیگرده
در صورتیکه اصلا قبلش به من نگفته بودن اینو و هیچ قراردادی هم نبود
پولی هم بابت هتل واریز نکرده بودن
چطور میتونم پولم رو پس بگیرم؟
و چقدر باید هزینه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا زارع مقدم چمتقالي

سرکار خانم زهرا زارع مقدم چمتقالي:

با سلام؛با توجه به آنچه ذکر نمودید موضوع مربوطه وصف کیفری نداشته و شما میتوانید از طریق حقوقی با تقدیم دادخواست مبنی بر استرداد وجه به استناد رسید و مدارک مربوطه اقدام نمایید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

دادخواست استردادوجه بزنید با مدارک مثبت ادعا.چیزی هزینش نیست.اونا باید اثبات کنن وجوه رو هزینه کردن