مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پولهای پرداخت شده برای آپارتمان

با سلام و عرض ادب
با همسرم دچار اختلاف هستیم. من آپارتمانی داشته ام که قبل از اختلافات به نام همسرم کرده ام و سند زده ام. 7 سال وام مسکن آپارتمان را پرداخت کرده ام و بخش زیادی از پول اولیه خرید آپارتمان را من پرداخت کرده ام. رسیدهای بانکی، پرینت حساب بانک مسکن و پرینت وام های پرداخت شده و لیست چک هایی که داده ام بابت خرید آپارتمان موجود هست. آیا من می توانم دادخواست استرداد پولهای پرداخت شده را به دادگاه ارائه دهم ؟
قبلا در مورد پس گرفتن پول آپارتمان در بخش مشاوره سوال پرسیده بودم و پاسخی که دریافت کرده ام این بود که میشه پول را پس گرفت. الان سوالم این هست :
برای استرداد چه دادخواستی باید ارائه کنم و چه دلایلی برای استرداد مطرح کنم.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
همسرم هیچ حقی در مورد این آپارتمان برایم قایل نیست علاوه بر آن بابت اینکه من آپارتمان را مدتی به رهن و اجاره داده بودم و خانه بزرگ تر و بهتری اجاره کرده بودم رفته شکایت کرده و بابت اجاره آپارتمان برای مدتی که من اجاره داده بودم حکم جلب گرفت.
متاسفانه خانم ها وقتی وارد فاز انتقام جویی میشوند هیچی جلودارشان نیست
انصاف و... هم که دیگه توی کارشان نیست.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما می توانید دادخواست را به عنوان طلب و یا دارا شدن من غیر حق و استیفای ناروا تنظیم کنید