مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از فروشنده فرش ماشينی

يك تخته فرش ماشينی 6 متری در 13/6/97 خريداری كردم. روز بعد بدون اينكه استفاده كرده باشم پشيمان شده و برگشت دادم تا تعويض شود ولی فروشنده عنوان نمود كه فرش تحويل داده شده مال يك فروشنده ديگری بوده (در موقع خريد گفته بود مال خودم می باشد)، اول بايد او فرش را پس بگيرد و بعد به شما يك فرش ديگری تحويل بدهم ولی حدود 2 ماه گذشته و برای تحويل فرش جديد هر روز می گويد هنوز فرش جديد وارد انبارم نشده است. نه پول را تحويل می دهد و نه فرش را. به اصناف هم شكايت كرده ام ولی خيلی معطل كرده اند و هنوز بعد از يك ماه جواب نگرفته ام. می خواهم از طريق دادگاه حقوقی اقدام كنم. لطفا راهنمايی نماييد كه ساده ترين و ارزانترين راه برای گرفتن پول يا فرش كدام راه می باشد. در ضمن برای فرش يك ميليون و پنجاه هزار تومان پرداخت كرده ام. با تشكر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید دادخواست استرداد ثمن معامله به شورای حل اختلاف بدهید