مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

باسلام. بنده ماشینی را بصورت لیزینگی از شخصی سال94 خریدم و موقع خرید پول نقد دادم منتها قولنامه و مدرکی ندارم فقط بهم وکالت داده و وکالت موقع تعویض پلاک گرفتن. طرف الان زندانه. سند سبز بنام خودمه ولی سند قطعی رو نمیدونستم باید دفتر خانه برم. الان میخوام سند قطعی بخوره آیا راهی هست برای سند قطعی؟ ممنون میشم منو از نگرانی در بیارین

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید رونوشت وکالتنامه را از دفتر اسنادی که تنظیم شده اخذ کنید و اگر مدت آن تمام نشده اقدام به تنظیم سند بنام خودتان کنید و یابه استناد آن دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید