مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

من حدود یک سال پیش با آقایی آشنا شدم در حد چت و پیامک و تماس ... بعد مدتی همسرم متوجه شد که سیم کارت منو شکوند ... الان که من از ایشون به خاطر ضرب و جرح شکایت کردم ایشون هم منو تهدید کرده موضوع یک سال پیشو مطرح میکنم و شکایت رابطه نامشروع میدم... پیامک و تماس اونم واسه یه سال پیش دلیل به رابطه نامشروع میشه برای قاضی؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر همسر شما بتواند دلایل اثباتی داشته باشد می تواند برای رابطه نامشروع شکایت مطرح کند بشرط داشتن مدارک مثبته

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دراینگونه جرایم ارای مختلفی صادرشده یعنی زمانیکه زن یاشوهر بعنوان شاکی شکایت میکننداستدلال میکنندکه شوهر یازن نمیتوانند درگونه جرایم شاکی باشند لکن بعنوان اعلام کننده جرم میتوانندبشرطی که شاهدباشندوجرم نیز جنبه عمومی داشته باشد