مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای طرح دعوی حقوقی ملکی موعد و مهلت معینی وجود دارد؟ یا اینکه در هر زمان قابل طرح است؟

وکلای محترم آیا برای طرح دعوی حقوقی ملکی موعد و مهلت معینی وجود دارد؟ یا اینکه در هر زمان قابل طرح است؟ بیش از یک سال پیش ملکی را خریدم که طبق قرارداد تاریخ تحویل همان روز انتقال بود اما فروشنده تا کنون از تحویل آن بدون داشتن دلیل قانونی سرباز زده. الان قصد طرح دعوی الزام به تحویل و مطالبه اجرت المثل را دارم ولی بدلیل در پیش بودن یک سفر چند ماهه جهت معالجه، عملا قادر به طرح و پیگیری آن نیستم. آیا پس از مراجعت در چند ماه آینده منعی برای طرح دعوی حقوقی از نظر مهلت و موعد نخواهم داشت؟ با سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید بعدا دادخواست بدهید پیشنهاد می شود عجالتا اظهارنامه ارسال نمایید موفق باشید

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام موردی برای طرح دعوا در آتیه وجود ندارد اگر قرارداد شما به صراحت موعد تحویل را مشخص کرده و عدم طرح دادخواست تحویل مبیع پس از مدت طولانی برای قاضی قرینه ای مبنی بر توافق جدیدنباشد موردی پیش نخواهد آمد اما به جهت اطمینان با ارسال اظهارنامه رسمی به فروشنده ایشان را از عدم تحویل ملک مطلع نموده .هرچند بهتره با استخدام وکیل مجرب موضوع را هرچه زودتر پیگیری بفرمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامیتوانید به یک وکیل دادگستری وکالت دهید تادرنبودن شما دعاوی وشکایات شمارا پیگیری کند