مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تامین خواسته

باسلام و ادب
احتراما : درسال 1377 طی دادخواستی دو خواسته باهم نوشتم الف : تقاضای تامین خواسته و ب : تقاضای تحویل زمین همان تامین خواسته. بطرفیت اداره زمین شهری و شرکت تهیه مسکن شهرشیرین دادگاه محترم به استناد حکم قطعی که له اینجانب موضوع مالکیت و تحویل زمین صادر شده بود. دادگاه بعد از تودیع خسارت احتمالی قرار تامین خواسته صادر و عینا دستور به اداره زمین شهری ابلاغ و تحویل دبیرخانه با ثبت شماره شد. درمورد بند ب خواسته دادگاه گفت چون قبلا در مورد تحویل زمین حکم صادرشده نیازی به حکم جدید نیست.
اکنون که چندسال میگذرد توسط کارکنان نامعلوم اداره زمین شهری سابق راه و شهرسازی فعلی مخفیانه دستور قرار تامین را ربوده و سرقت کرده و معدوم و پاره کرده است و زمین را فروخته است
اخیرا همان دادگاه به اداره راه و شهرسازی دستور رفع توقیف و تحویل زمین داده است. زمین تلف شده آیا جرم است ؟ از طریق کجا باید اقدام نمایم شعبه دادگاه یا اجرای احکام و یا در این مرحله ارزیابی تلف شده میتواند انجام و قیمت عادله دریافت شود؟

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

مداخله در مال توقیف شده جرم کیفری هستش ولی در صورت تراضی با مسکن و شهرسازی میتونین معوض بگیرین و اگه همکاری نکردن از اجرای احکام دستور تحویل عین خواسته رو بدین