مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی شماره فرد یا خود در اینستا

سلام من تقریبا دو الی سه هفته پیش کسی در اینستا گرام باهام چت کرد و من از نظر عاطفی وابسته شدم و حرف بدی به من نزده ولی در اخر گفت یکی از اعضای خانواده ام به او پیام داده و گفته من با مرد زن دار در ارتباط بودم و پیجش را کلا دیلیت اکانت کرد من از ایشان فقط دوتا عکس و دو اسکرین شات از پیامهایی که عاطفی هستن دارم ایا میتوانم شکایت کنم و ایشان را پیدا کنم. تو رو خدا راهنماییم کنید اسم و همه چیزش ساختگی بود و پیج کلا پاک شده و من چیزی از ایشان ندارم. تورو خدا جوابم رو بدین خیلی زندگیم به هم ریخته به همه شک کروم دارم دیوانه میشم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام با توجه به اینکه از طریق اینستاگرام بوده و احتمالا شماره ایشان راندارید و پیج هم پاک شده نمی توانید کاری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام پاسخ سوال شما در تخصص اینجانب نمی باشد ودر قالب دیگری می گنجد لذا ارشادا معروض می دارد به متخصصین وطراحان شبکه های ویا به پلیس فتا برای راهنمائی مراجعه نمائید.