مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه

با سلام. دادخواست نفقه جاریه و معوقه داده ام.حکمش امده که هرسال چقدر بوده. همسرم برا نفقه معوقه اعسار زده و قسطی شد و گزارش اصلاحی برام آمده که نفقه معوقه ماهی 500 همسرم باید بدهد. و نفقه جاریه هم که ماهی 400 تعیین شده تکلیفش چه میشود؟ میتونم شکایت کیفری داشته باشم با اینکه دادخواست داده ام ؟ و اینکه شکایت حقوقی و شکایت کیفری و دادخواست در مورد نفقه چگونه است؟ ممنونم از راهنمایی تان.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله اگر ایشان از پرداخت نفقه بمدت 6 ماه خودداری نموده اند می توانید ترک انفاق کیفری شکایت کنید البته فراموش نکنید کار تخصصی را باید به متخصص فن خودش بسپارید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شکایت کیفری ترک انفاق شرایط دارد باید که شوهرتان استطاعت مالی داشته باشدوشماهم ازایشان تمکین کرده باشیدهمچنین شکایت ترک انفاق کیفری فقط مربوط به نففه جاریه است