مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام من فروردین 96یک خودرو تیبا 2خریداری کردم که قسطی بود و آخر تیر ماه با همون شرایطی که خودرو را خریدم به برادر همسرم واگذار کردم و یک قولنامه دستی نوشتیم که قرار بر این شد که برادر همسرم 11میلیون بابت پول اولی خودرو را به حساب من واریز کنن که نکردن از تاریخ الان که من از همسرم جدا شدم هنوز پول خودرو را به من پرداخت نکردند ماشین هنوز سندش به نامه من هست پلاک ماشین به اسم من هست میخوام بدونم چیکار باید بکنم میتونم روی پلاک شکایت بزارم این آقا از من وکالت گرفته برای کارای ماشین و تا اسفند ما قسط ماشین تموم میشه لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام ابتدا وکالت نامه را تکلیفش را مشخص کنید و ایشان را عزل نمایید و نسبت به مطالبه ثمن دادخواست بدهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعوای مطالبه ثمن مطرح کنید