مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از طرف شکایت همسر

سلام و خسته نباشید، بی زحمت بفرمائید هزینه حق الوکاله در خصوص الزام به تمکین و پیگیری های شکایت همسر در خصوص نفقه و مهریه و حضانت فرزند و اسباب جهیزیه ،،، ولی بنده راضی به طلاق نیستم و ایشان از راهها و دروغ به کتک کاری و نداشتن حالت روحی سالم و... را عنوان نموده و بنده شاغل شهر دوری از همسرم هستم و شغل دولتی دارم و میخوام همسرم برگرده و دست از این دخالتهای بی جا خانواده ش برداره حال با این تفاسیر خواهش میکنم بنده راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

قسمت اول سوالتون مفهوم نیست و اگر مبلغ حق الوکاله را می خواهید بستگی داره به وکیلی که انتخاب می کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حق الوکاله وکیل توافقی وقراردادی است