مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدید چک

سلام- وقت بخیر
باتوجه به قانون جدید چک که امروز دولت ابلاغ کرده است لطفا
1- این قانون شامل چکی (چکهای قدیمی) که برای ضمانت وام دوستم به بانک دادم و شاید بعلت عدم پرداخت منظم اقساط بانک برگشت بزند؟
2- چکی قدیمی (منظور غیرصیادی) که قبلا برگشت خورده است شامل این قانون میشود؟
3- بابت چک برگشتی قدیمی که بانک شکایت کرده است الان هم میتواند از این قانون جدید استفاده کند؟
بسیار ممنونم از پاسخ شما به هموطنانم

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

هیچ یک از موارد فوق تا انتهای سال 1399 مشم.ل این قانون نمیشود