مشاوره حقوقی رایگان - طلب ارث

با عرض سلام و احترام
سوال من از کارشناسان این است که آیا می توان بعد از گذشت 35 سال، با تهیه ی استشهاد و شکایت کلیه ی خواهران و برادران، نسبت به عمل به دور از انصاف یکی از برادران که چند ماه پیش از درگذشت پدرمان و در شرایط سکته ی مغزی ایشان، اقدام به سند زدن خانه ی پدری نمود، طرح دعوی در دادگاه کرد؟
سوال دیگر من از کارشناسان این است که در صورت رای مثبت دادگاه و مجرم شناختن ایشان، ملاک تقسیم ارث در زمان حال و بعد از گذشتن 35 سال، آیا همان ملک پدری خواهد بود و یا دارایی های برادرمان که مطمئنان در گذشت این سال ها و پس از قروش خانه ی پدری، چند برابر شده است؟
لازم به ذکر است که در تمام این مدت، وظیفه ی نگهداری از مادرمان نیز به عهده ی ایشان و همسرشان بوده است. با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر مبایعنامه از ملک داشته باشند شامل ارث نمی باشد شما تماس بگیرید تاراهنماییتان کنم