مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری

باسلام
در خردادماه امسال مقدار 25 تن سیب زمینی بذر در اختیار فردی که مدعی زراعت بود بصورت امانی طی قراردادی تحویل دادم که بکارد و در موقع برداشت یعنی پایان آبان میزان ربع نتیجه که 12ونیم تن میشود را به اضافه اصل پس بدهد یعنی 37تن و نیم.
توافق شد اگر مشتری وجود داشت آنرا بفروشد و پول را بدهد.
در پیامک های ردوبدل شده تمام موارد مشهود است و ایشان گفته که فروخته و پول را واریز خواهد کرد و شماره حساب گرفت.
اما بعد از یک ماه تاخیر در واریز بالاخره گوشی را خاموش کرد و نه پولی واریز شد و نه مال برگشت.
دونفر شاهد+یک قرارداد با امضای ایشان+مکالمات ضبط شده ایشان+متن پیامک ها موجود هستند.
ممنون میشم اگه سریعترین و کم هزینه ترین مسیر رو بفرمایید

پاسخ ها :

محسن خواجه پور

جناب آقای محسن خواجه پور :

یک اظهارنامه بفرستید برای طرف و خواسته خود را اعلام کنید و بعد از آن دادخواست مطالبه را مطرح کنید.