مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه و حضانت

باسلام. من 8سال ازدواج کردم. حاصل ازدواجمون 3فرزند میباشد. باتوجه به اینکه شوهرم گاهگاهی تریاک میکشه. و حاضر به ترک نیست. و به گفته ی خودش هیچ علاقه به من نداره . می خواستم سوال کنم حضانت فرزندانم چگونه است؟و میگه مهرم نمی پردازد آیا این حق داره. باتوجه به اینکه بعد ازدواجمون صاحب یه خونه و ماشین هست آیا از به من تعلق میگیره.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما می توانید اموال ایشان را در ازای مهریه توقیف نمایید مستثنیات دین از اموال ایشان خارج و مابقی به اندازه مهریه به شما پرداخت خواهد شد. چنانچه اعتیاد ایشان را به دادگاه اثبات نمایید دادگاه حضانت فرزندان را به شما خواهد داد.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به اینکه شوهرتون معتاد هستند در صورت اثبات میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید، به خاطر همین امر احتمال اینکه حضانت فرزندان مشترک نیز با شما باشد خیلی زیاد خواهد بود.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام
مهر در هرصورت به شما تعلق میگیره
برای طلاق به استناد شروط ضمن عقد میتونید دادخواست بدید
شرط تصنیف نیز برای شما وجود دارد
ولی بهتر است در صورت عدم امکان سازش توافقی جدا بشید