مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام
من حدود دو ماه پیش خودرویی خریداری نمودم که فروشنده به من وکالت فروش داده و یک ماه برای تعویض پلاک زمان تعیین کرد اما بنده در این مدت برای تعویض پلاک مراجعه نکردم میخواستم بدونم الان برای تعویض پلاک به مشکل میخورم و آیا وکالت باطل شده؟ الان برای تعویض پلاک چه باید کرد؟لازم میدونم عرض کنم فروشنده خودش از مالک قبلی وکالت داشته و اون هم تعویض پلاک انجام نداده بوده الان چه عواقبی در انتظار منه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر از تاریخ تعویض پلاک گذشته باشد شما باید با آن اشخاص تماس بگیرید تا .وکالت جدید به شما بدهند و هزینه آن را هم خودتان تقبل کنید زیرا خودتان کم کاری کرده اید.