مشاوره حقوقی رایگان - رابطه از طریق پیامک و تلفن

با عرض سلام و خسته نباشید
من 13 سال ازدواج کردم از پارسال به خانمم شک کردم و نا محسوس کنترلش میکردم تا امسال فهمیدم همش تو موبایله و گوشی از دستش نمیفته و کلی من و بچه رو بی خیال شده برج 6 امسال بیرون رفتنای مکرر و آرایش کرده شروع شد وقتی که ازش میپرسیدم ادعا میکرد میره به مادرش سر بزنه رفتم دنبالش اونجا نبود وقتی چند بار پرسیدم شروع کرد داد و بی داد و اینکه من باید خونه بگیرم در صورتی که خونه مستقل داشتم چون با پدرم تو یه خونه بودیم ایراد گرفت و من و مجبور کردن رفتم خونه گرفتم در ضمن من پرینت خطی که دستش بود و گرفتم و اسم و عکس اون پسری که بهش اس میداد و تو تلگرام بیرون اوردم به خانوادش نشون دادم برادرش گفتن که این شماره مال یه زنه اسمشم لیلاس تا یکی دو ماه اون پسره برام از طریق پیام فوش میفرستاد و تهدیدم میکرد بعد که فهمید من رفتم پیش برادراش گفت من رفیق برادرشم بعد فهمیدم پسر خاله مادرشه نخواستم ابرو ریزی بشه و بخاطر دخترم برش گردوندم سر زندگی و خونه جدا گرفتم قرار شد که دیگه گوشی دستش نگیره بعد یه مدت از دزدی من رفت خط خرید و بازم شروع به پیام دادن به همون پسر کرد منم برای مزاحمت شکایت کردم بعد که پرینتا اومد فهمیدم بازم داره بهش پیام میده و الانم درخواست طلاق دادم خواستم بدونم از چه طریق میشه هر دو تا رو تو مرجع قضایی رو به رو کرد که دلیل رابطشون رو بفهمم که ببینم راهی هست از طلاق منصرف شم چون بچه دارم. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

رابطه نامشروع شکایت کنید وهر چند که من با طلاق سخت مخالفم ولی به نظر من زندگی کردن با این زن بی فایده است تماس بگیرید راهنماییتان کنم