مشاوره حقوقی رایگان - قسطی کردن حقوق بابت ضمانت چک 30میلیونی

سلام خسته نباشید اگر بعنوان ضامن پشت امضا چک مبلغ 30میلیونی. بروم دادگاه و ماهی 2500000هزار تومان حقوق میگیرم و با دفترچه اقساطی که دارم ماهی 2300000هزار تومان قسط میدهم دادگاه چقدر از حقوق من را برای اقساط چکی که بعنوان شاهد بودم اما نتوانم ثابت کنم و الان ضامن هستم چقدر از حقوقم هر ماه کسر میشود.. ممنونم از راهنمایی شما عزیزان. متشکرم

پاسخ ها :

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

اگر فرزند دارید یک چهارم والا یک سوم از حقوقتون رو میگیرن ولی درکل باید اعسار بدید