مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام من پسری 25ساله هستم. 5سال مادرم که کرو لال بود فوت کرد یکی از دایی هام باغ مادرمو خریده بود و پولشو به خاله ام داد. و مادرم ی خونه وراثتی داشت و یک باب زمین. و خاله ام بدون اینکه از من و پدرم هم که کرولال بود بدون هیچ مشورت و اجازه ای پول و اموال مادرم رو صرف مسجد کرد و بقیه پول رو هم هر بار به بهونه هایی میگفت میخام خرج خودت کنم تا زمان بگذره و اخر سر ازش خواستمو. اونم گفت الان بهم حساب کنیم کلی هم بدهکاری. من میتونم شکایت کنم؟ البته اینم بگم دایی ها و خاله های دیگم ازش میترسن و هیچوقت شهادت نمیدن. راهنماییم میکنید؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید شکایت کنید به فرض وصیت یک سوم اموال را می تواند وقف مسجد کند آن هم با اجازه موصی .نیاز به شهادت نیست .فقط به وکیل مراجعه کنید تا پرونده خوب بررسی شود