مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام چکی از شرکت بازرگانی دارم که حساب متعلق به شرکت می باشد و 2 امضای رییس هیات مدیره و مدیرعامل را دارد و وصول نشده باید از شرکت شکایت کنم یا از 2 نفر صاحب امضا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از شرکت شکایت کنید واسم رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل را هم بنویسید ولی با توجه به مهم بودن پرونده اگر دادخواست را وکیل بنویسد بهتر می باشد زیرا پرونده گاهی باتوجه به ایرادات ماهوی برگشت خورده میباشد و شما هم کلی هزینه دادرسی پر تخت می کنید وبا توجه به ایراد باید دوباره طرح دعوا کنید و هزینه دادرسی پرداخت کنید