مشاوره حقوقی رایگان - ثبتی

ملکی با یک پلاک که درسال 42 صادر شده که با اصلاحات ارضی که سال47 انجام گرفته باسند صلح یک شماره سند جدا صادر شده ایا سند سال 42 بقوت خود باقی است یا کلا تمام سهامی که دارا بوده به سند اصلاحی صلح 47 انتقال داده شده ؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

كليه حقوقي كه در سند سال ٤٢ بوده بايد در سند سال ٤٧ هم منعكس شده باشد و سند سال ٤٢ هم قانونأ ديگر اعتباري نداري

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند موضوع نیاز به بررسی دقیق سوابق ثبتی ونقشه ها وجانمائی دارد لیکن به صورت کلی سند موخر می تواند حاکم باشد.