مشاوره حقوقی رایگان - انتقال چک بدون امضا در ظهر چک

بنده یه چک بدون تاریخ در وجه یک نفربه ایشان داده ام و با توجه به اختلاف حسابی که بعدا پیش آمده این شخص با گذاشتن تاریخ و دو امضا در پشت چک آنرا به شخص دیگری انتقال داده و شخص دیگر چک را با پشت نویسی و دو امضا در بانک برگشت زده و چک را بدون ظهر نویسی (با دو امضای دیگر) به شخص دوم صرفا تحویل داده و فقط دو امضای شخص سوم در زمان مراجعه به بانک در پشت چک وجود دارد یعنی بصورت قانونی چک به شخص دوم از طرف شخص سوم واگذار نشده.

در اینصورت آیا شخص دوم به صرف در دست داشتن چک و بدون داشتن وکالت از شخص سوم می تواند شکایت کرده و وجه چک را از صادر کننده چک مطالبه کند؟ در صورت شکایت و قرار تامین خواسته ، قبل از اولین جلسه دادگاه صادر کننده چک می تواند قرار تامین خواسته را باطل کند؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. چک بدون تاریخ هیچ مشکلی ببار نمیاره ... فقط کیفری منتفی میشه... اگر نفر سوم بدون انتقال ازنفر دوم اقدام کرده ذینفع نیست... در جلسه اول دعوا باید رد بشه... بعد شما میتونید رفع توقیف بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چکی که بنام شخص معین صادرشده است بااولین امضای دارنده اول درحکم دروجه حامل میباشد و برای انتقال توسط دارندگان بعدی نیازی به امضای انها نیست وبادست به دست شدن منتقل میشود درخصوص تامین خواسته خیر