مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

خودرویی به قیمت 100 میلیون تومان خریداری شده است فروشنده مدعی است که ارزش خودرو در زمان معامله 135 میلیون تومان بوده است
در قرار داد این شرط آمده است که : با اقرار طرفین و با علم و اطلاع کامل نسبت به عرف بازار، اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن هر چند فاحش یا افحش به هر عنوان ادعا و به هر میزان حتی به اعلاء درجه آن از طرفین بعمل آمد.

با فرض اینکه ارزش خودرو در زمان معامله همان 135 میلیون تومان بوده باشد، آیا فروشنده میتواند معامله را فسخ کند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر دلیل بیاورد می تواند فسخ کند

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام عبارت «اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش» به این معناست که متعاملین یعنی دو طرف قرارداد، هیچ گونه اختیاری برای بر هم زدن معامله حتی اگر ضرر فاحشی به آنها برسد، ندارند.