مشاوره حقوقی رایگان - سند خوردن ماشین بدون اطلاع و بدون خواسته و حضور من

با سلام بدون اطلاع بنده اقدام به خرید ماشین از طریق کپی کارت ملی بنده کردن بدون حضور بنده یا داشتن امضا و اثر انگشت و یا اصل مدارک. حتی گواهینامه هم ندارم و من تازه مطلع شدم که کارت سوخت هم امده و به نام من صادر شده. خود ماشین هم سیستان و بلوچستان است! بهترین حرکت ممکن چیست؟ شکایت به کلاهبرداری؟یا گزارش سرقت ماشین و یا دادن وکالت دو روزه ماشین برای فروش و دادن ماشین به شخص دیگر و تعویض پلاک

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام شما تحت جعل امضاوسواستفاده ازمدارک هویتی واستفاده ازسند مجعول جهت اخذ کارت سوخت شکایت کنید واقدام دیگری که گفتین انجام ندین چون به ضررشما وجرم است.

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

شکایت مبنی برجعل وسواستفاده ازمشخصات شما دردادسرای محل مطرح شود

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

شما به عنوان جعل وسوء استفاده ازمدارک هویتی دردادسرا طرح شکایت کنید