مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ازدواج مجدد

باسلام
بنده ازطریق دادگاه عدم تمکین خانمم رو اثبات کردم.
دادخواست ازدواج مجدد دادم که نوبت رسیدگی برای یماه بعددادن.
باتوجه به اینکه خونه من استجاری بودوقرارداد تموم شدوباتوجه به اینکه خانمم هم تمکین نکردخونه رودرپایان قراردادتحویل موجردادم.
درروزرسیدگی دادگاه ازدواج مجددخانمم میتونه بگه برمیگردم؟؟
اگرگفت برمیگردم من میتونم بگم دادخواست مجددبده تامن خونه مجددبگیرم؟؟
اصلاپروسه کلی چیه؟؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.همسر شما هر زمان میتونن برای تمکین اعلام آمادگی کنند و طبیعتا شما نیز باید مقدمات تمکین را فراهم کنید(منزل و لوازم منزل).دادخواست تمکین رو مرد مطرح میکند همسرتون نمیتونن تمکین بدن.همسرتون میتونن بعد از اعلام تمکین (مثلا از طریق اظهارنامه) چنانچه شما مقدمات تمکین رو فراهم نکنید دادخواست تهیه مسکن و پرداخت نفقه مطرح کنند.