مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور پروانه

با سلام
از بنیاد مسکن آستارا درخواست صدور پروانه کرده ام ولی 6 ماه هست جواب نمیدهند و میگویند که عرض معبر باید اصلاح شود و باید رشت جواب دهد در ضمن زمین دارای سند تک برگ با کاربری مسکونی داخل طرح هادی و در طرح نیز معبر 6 متری میباشد ولی همچنان از دادن جواب به در خواست اینجانب طفره میروند در کدام اداره میتوانم از بنیاد مسکن رشت شکایت کنم تمام مدارک و مستندات را هم دارم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حل وفصل هرگونه اختلافی که در خصوص فعل واقدامات نهادهای انقلاب اسلامی در دادگاهها قابل پیگیری است