مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

با عرض سلام و تشکر از زحمات شما، من کارمند بیمارستان هستم بهیار هستم و 33سال سن دارم و بصورت مجردی جدا از خانواده زندگی میکردم تا اینکه، حدودا 5ماه پیش بخاطر اعتیاد و فهمیدن مسئولان بیمارستان یک ماه مرخصی به من دادن و من در منزل شخصی خودم اقدام به ترک کردم البته خواهرم هم بهیار میباشد و در بیمارستانی نزدیک بیمارستان محل کار من مشغول است هرازگاهی میومد همیشه به من سر میزد تا اینکه صبح روز 18هم مرخصی و 18همین روز ترک من به منزل من اومد و من صبحانه ای مفصل آماده کردم و خوردیم و در حین صبحانه به من شربت داد (تخم شربتی که در کیفش داشت) و من هم خوردم و او بعد از صبحانه رفت و من یهویی احساس شدید خواب کردم و یهو دیدم 3نفر بالای سرمن هستند و در اون حالت گیجی من را به کمپ ترک اعتیاد بردن خواهرم در شربت قرص خواب ریخته بود، من در کمپ گفتم از من آزمایش بگیرید اگر مثبت بود خودم میمونم ولی اهمیت ندادن به مسئولان کمپ گفتم این آدم ربایی هستش و من شکایت میکنم و در جواب گفتن چون خانوادت خواستن هیچ کاری نمیتونی بکنی، در صورتی که من پاک بودم و اصلا با خانوادم زندگی نمیکردم که مثلا بگم در خانه مزاحمت ایجاد میکردم یا چیزی من در خانه مستقل خودم به جدا از خانوادم زندگی میکردم و هیچ ارتباطی با انها نداشتم و آنها بدون هیچ حکم قضایی وارد منزل شخصی من شدن و مرا به کمپ بردن و زمانی که از کمپ برگشتم دیدم خانوادم منزل مرا به صاحب خانه تحویل داده و وسایلم را جمع کرده و به خانه خودشان آورده البته من چندین بار دیگه به کمپ رفتم و در راستایه شغلم به کمپ کمک کردم تا اینکه ::: (من از زمان کودکی کار میکردم و روی پای خودم بودم و از همان زمان کودکی علاقه خاصی به دلار و طلا داشتم حتی سر عروسی خواهرم دلار شباش دادم و هر ماه که حقوقم را میگرفتم سریعا تبدیل به طلا و دلار میکردم و نگهه میخاستم) وقتی به خانه آمدم از مادرم پرسیدم که من دلار و طلا داشتم کجا گذاشتید و آنها گفتن که ندیدیم و وسایل خونه تو رو اکثرا در یک کیف بزرگ که داشتم (حدودا یک کیف 2متری در یک متر پارچه ای بزرگ) گذاشتیم و رو دست نیست صبر کن میاریمش و همش امروز فردا میکردن و یا کاری پیش میامد یا من مشغول کارم بودم وقت نمیشد بعد5ماه که کیف را آوردن نه دلارهایم نه طلاهایم بود من از مادرم مطمئنم ولی به خواهر و اون اراذلی که اومدن بدون اجازه وارد ملک من شدن شک دارم یعنی دارم سکته میکنم من از بچه گی کار کردم و بصورت خرید دلار و طلا پس انداز کردم و الان میبینم نیست من میخاهم شکایت کنم از خواهرم و از کمپ اصلا چرا بدون حکم قضایی وارد ملک مردم میشن اصلا خانوادمم بگن وقتی محل زندگی من با خانوادم جداس و مستقل هستم همچین حقی نداشتن اونم بدون حکم قضایی و یا با نظارت نیروی انتظامی لطفا مرا راهنمایی کنید ازتون خواهش میکنم ممنون.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با توضیحاتی که مرقوم فرمودید درصورتی که مستنداتی در این خصو از قبیل شهود یا دلائل محکمه پسندی در ید دارید سریعا طرح شکایت تحت عنوان آدم ربائی سرقت اموال علیه مرتکبین نمائید .