مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من درخواست مهریه کردم جلسه دادگاه هنوز برگزار نشده همسرم ادعا میکنه ماشین رو فروخته و اجناس مغازش برای پدرشه فقط درصد میگیره مالک خونه هم پدرشه. درصورتی که اجناس برای خودشه. خودش هم گفته کاری میکنم سالی یدونه سکه بهت تعلق بگیره اگه داخل دادگاه آشنا داشته باشه و با پارتی کارشو پیش ببره شرایط پیش قسط و اینکه چندماه یکبار یک عدد سکه بده چطوریه؟ ایا همچین چیزی میشه ممنونم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر قانون نحوه محکومیت های مالی هر شخص بدهکار بعد از محکومیت بدون در نظر گرفتن اعمال سلائیق مد نظر ویا توصیه های مورد اشاره توسط جنابعالی حق دارد دادخواست اعسار تقدیم همان دادگاهی نماید که دادنامه اصلی را مبنی بر محکومیت صادر نموده است ونسبت به عدم توان پرداخت یکجای دین خود دلائلی را به دادگاه با معرفی شهود ارائه دهد وشما هم می توانیذ دلائلی را مبنی بر داشتن مال ویا هروسیله از قبیل خودرو گوشی تلفن همراه وغیره به دادگاه ارائه دهید ودادگاه با توجه شرایط واوضاع واحوال اتخاذ تصمیم می نماید. بخصوص که در حال حاضر وبعد از افزایش بی رویه نرخ سکه رویه های قضائی متاسفانه یک جانبه وبنفع زوج رقم خورده است متاسفانه