مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام خسته نباشید.
اگر پدری از دنیا برود و همسر و مادر او زنده باشد و دو فرزندی که ازدواج نکرده داشته باشد
انحصار وراثت چگونه است؟ آیا به خواهر های پدر هم ارث می رسد؟
آیا قانونی وجود دارد که فقط دو فرزند ارث ببرند؟

پاسخ ها :

محمد صادقی

جناب آقای محمد صادقی:

سلام
در فرض موضوع اگر فرزندان هر دو پسر باشند مادر يك ششم و هسر يك هشتم ارث ميبرند و بقيه بين دو پسر بالسويه تقسيم ميشود
اگر فرزندان يك پسر و يك دختر باشند با بردن فرض مادر و همسر با وجود بقيه ماترك پير دو برابر دختر ارث ميبرد
اگر فرزندان دو دختر باشند مادر يك ششم همسر يك هشتم و دو دختر دو سوم از تركه ارث مي برند

فاطمه  قرباني حشمتيان

سرکار خانم فاطمه  قرباني حشمتيان:

باسلام .هریک از وراث اعم ازمادر همسروفرزندان به نسبت سهم وحصه خودارث میبرند.باتوجه به وجودافرادطبقه اول ارث ،به افرادطبقه دوم که شامل اجداد برادر وخواهرمیباشدسهمی تعلق نمیگیرد