مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بازنشستگی

با سلام بنده از سال 86در شرکتی مشغول به کار می باشم که کار شرکت (بخش ما) جز مشاغل سختی زیان آور می باشد بنده در سال 87 که قرارداد شرکت میشدم بنا به اجبار امور اداری از تامین اجتماعی به صندوق آینده ساز تغییر صندوق دادم چون در بدو ورود به شرکت سابقه ی اندکی تامین اجتماعی داشتم و از مشکلات بیمه ی آینده ساز باخبر بودم در سال 89 اقدام به تغییر صندوق کردم که همان سال مبلغ 2میلیون و 700 تومان اندوخته ی بنده در آینده ساز به تامین اجتماعی واریز شد امروز برای متصل شدن 23 ماه عضویت آینده ساز به تامین اجتماعی علاوه بر اندوخته ی من بیمه ی تامین اجتماعی مبلغی به روز از بنده مطالبه می کند که طبق قانون است ولی به گفته ی معاونت بیمه این 23 ماه جز سختی زیان آور محسوب نمی شود و به سابقه ی بنده اضافه می شود در حالی که قبل و بعد و خود این 23 ماه کد کارگاه بنده عوض نشده و در همان کار مشغولم لطفا اینجانب را راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام در خصوص حقوق بیمه تخصصی ندارم و از اینکه نمی توانم راهنمایی شایسته ای بنمایم پوزش می خواهم
تندرست و پیروز باشید