مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری

سلام، بنده چند روز گذشته با آگهی از سايت بی در پيكر ... يك خودرو ٢٠٦ پيدا كردم با فروشنده در يكی از خيابانهای بالای شهر به درخواست وی قرار گذاشتم و با او كنار ماشين ملاقات كردم و ادعای صاحب ماشين بودم ناگهان متوجه حضور تعداد زيادی ادم به اسم كارشناس و تعمير كار شدم و خلاصه به دفتر خانه رفتيم و بدون نوشتن قولنامه وكالت فروش و تعويض پلاك تنظيم شد كه به يكباره شخصی كه بعدا فهميدم ماشين به صورت وكالتی به نام اونه از در اومد تو و امضا كرد و تو اين فاصله من به بانك رفتم و چك تضمينی به مبلغ ماشين گرفتم دادم و تقريبا بعد ١ ساعت با شك خودم به كارشناس مراجعه كردم و ديدم ماشين سالم بی خط و خش در اصل چپيه و از جلو خورده، آدرس الكی و گوشی هم خاموش، ٥ روز مهلت تعويض پلاك دارم كه فعلا نرفتم، دادسرا رفتم شكايت كردم حل اختلاف رفتم برای تامين دليل، حالا نميدونم چطور طرف ميخوان پيدا كنن و من برم تعويض پلاك يا نه، دارم ديوانه ميشم لطفا كمكم كنيد.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خیر فعلا برای تعویض پلاک اقدام نکنید و باید بگویید چه شکایتی مطرح کردید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای فسخ معامله با توجه به عیب فاحش می توانید شکایت کنید .احتمالا در تعویض پلاک مشخصات ایشون هست . تماس بگیرید برای راهنمایی بیشتر