مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

آقایی بمنظور عدم پرداخت مهریه املاک و ماشین خود را فروخته و پول آنرا از حساب خارج و احتمالا پنهان نموده است ودر حال حاضر بنام وی ملک یا خودرو موجود نمیباشد ولی زوجه اطلاعی از محل اختفا پول ندارد آیا راهی برای اثبات تمکن وی و جلوگیری از اعسار مهریه هست یا خیر؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

بله شما تقاضای استعلام از نقل و انتقالات ایشان را به مدت یکسال داشته باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما میتوانید فرار از دین شکایت نمایید ولی باید تاریخ نقل وانتقالات به این کار بخورد