مشاوره حقوقی رایگان - یک سوال حقوقی

بنده ملکی دارم که هشت هکتار زمین دارد جز زمینهای واگذاری هییت های هفت نفره زمین در سال1358 می باشد که در آن زمان من 18سال بیشتر نداشتم کبیر نبودم دو سال هم سرباز بودم که اجاره نامه داشت و این اجاره نامه به اسم بابام(فوت شدند) هست و بعد از سربازی و بدلیل سن پدر وکهولت سن از این طرح واگذاری زمین انصراف دادند و سند زمینهای کشاورزی که به تایید هییت هفت نفره زمین وستاد مرکزی زمین که سند برگ موقت واگذاری زمین می باشند به نام بنده هستند و مدت35سال روی ملک می باشم و ملک آباد کردم و سند دارم
آلان بعد از گذشت چند سال ملک را فروختم و خواهر برادرهام اومدند از دستم شکایت کردند و سه شهود هم بردند به شورای حل اختلاف که به ضرر من شهادت دروغ دادند و پرونده رفته دادگاه و یک جلسه دادگاهم تمام شده
آلان از شما وکلای محترم خواهشمندم راهنماییم بفرمایید آیا احتیاج به وکیل برای پرونده ام دارم
لازم بذکر است آنها برگ اجاره نامه به اسم پدرم بوده پیوست پرونده کردند ومن هم سند برگ موقت واگذاری زمینها که به نامم هستند پیوست پرونده قضایی کردم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید مبارکشون را به وکیل برای بررسی نشان دهید