مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

من یک و سال و نیم تو عقد هستم
و همسرم مهرماه ترک انفاق شکایت کرده و از کلانتری فرستادنشون مشاوره و الان هنوز تو مرحله مشاوره هست
بعدش نامه رو بفرستن کلانتری بره برای دادگاه چقدر زمان میبره
این مشاوره اصلا چه فایده داره؟؟؟
با توجه به اینکه زوج واریزی داشته در مهرماه یعنی زمان شکایتش و دوماه قبل هم واریزی داشته و شش ماه قبلش هم واریزی داشته و از مهرماه بخاطر دادگاه نفقه واریز نکرده
و یه ماه قبل از ترک انفاق زوج عدم تمکین زده و تمکین در قبال نفقه جاری دادگاهش در جریانه و اصلا خانم تمکین نمیکنه و تو دادگاه ها میگه تمکین میکنم
آیا ترک انفاق محکوم میشه؟؟؟
و چطور زوج میتونه دفاع کنه که در ترک انفاق محکوم نشه؟؟؟
نفقه معوقه هم شکایت کرده
آیا ترک انفاق محکوم بشه و نفقه معوقه
آیا طلاق رو به خانم میدن؟؟
یا با پرداختش این قضیه منتفیه؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در شکایت ترک انفاق تمکین زوجه شرط است و اگر وجوهی واریز کرده اید انشاءالله مشکلی پیش نخواهد آمد به شرطی که دفاع مناسب داشته باشید اگر به پرداخت نفقه معوقه بیش از 6 ماه محکوم شوید از موارد تخلف از شروط ضمن عقد است و برای زوجه حق وکالت در طلاق ایجاد خواهد شد موفق باشید