مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی در حال خدمت

سلام من در سربازی به علت سختی کار و استرس زیاد چشم چپم بینایی خودش را از دست داد و متوجه شدم دچار به ام اس شده ام. آیا واسه بنده امتیازی وجود دارد؟ تمام مدارک هم موجود است.

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اگرمدارکی دال براینکه بیماری شماناشی ازعوارض محیط کارباشدیگان خدمتی شمارابه کمیسیون پزشکی معرفی می کند کمیسیون برای شماامتیازاتی برابرمقررات برای شمادرنظرمی گیرد