مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید یازده ساله متاهلم. اکنون فهمیدم شوهرم خیانت کرده. در این یازده سال هم بچه دار نشدیم مشکل از ایشون بوده. برای هر چه زودتر طلاق گرفتن چه راهکاریه. و مهریه من دوازده سکه یک حج تمتع هست ایشون کارمند بانک هستن. چطوری پرداخت میشه این مهریه کم. من چه دادخواستی بدم در کوتاهترین زمان ممکن جدا بشم. و احتمال پایمال شدن حق من زیاده از جانب همسرم. این سالهای بدون فرزند که جوانی من رفت که ایشون بچه دار نمیشن ایا دادگاه براش، قانونی داره چه حق و حقوقی گذاشته. خونه و ماشین دارن به نام خودشون ایا حق و حقوقی از این دو مورد به من تعلق میگیرد . درمورد وسایل منزل چه حق و حقوقی دارم. متشکرم راهنمایی کنید. چون ایشون با بهانه گیری بیجا میخواد حق و حقوقم رو پایمال کنه. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام نظر به اینکه همسر شما امکان بچه دار شدن ندارند و همچنین ارتباط با زنی دیگر این موضوع می تواند سبب عسر و حرج شما شود پس میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و اخیرا هم یکی از شعب دادگاه های تجدیدنظر رایی بر همین اساس صادر نموده است. مهریه به شما تعلق می گیرد و با توجه به اینکه میزان آن زیاد نیست به احتمال زیاد دادگاه زوج را به پرداخت یکباره آن ملزم می نماید همچنین اجرت المثل نیز می توانید تقاضا نمایید.از ماشین به شما تعلق می گیرد لیکن منزل مسکونی اگر زیادتر از شان ایشان باشد مازاد به نفع شما توقیف می شود.سریعترین زمان مربوط به طلاق توافقی است که باید همسر شما راضی باشد.

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

وکیل بگیرید باذکر ماده و تبصره نمیشه.کارشمانیست....طلاق توافقی