مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام خسته نباشید،من سر یک سری مسائل با همسرم به مشکل برخوردم، همسرم بنده رو خیلی دوست داره ولی من دیگه هیچ علاقه ای به اون ندارم و دنبال راهی هستم که اگه بتونم بدون مهریه طلاق بگیرم یا حداقل هر 6ماه یک سکه بدم. اینم بگم حقوق من ماهیانه 700تومن بیشتر نیست. و یک چیزه دیگه. من وسایلی که باید من برا شروع زندگی میخریدم تو خانه ای هست که من از برادر ایشون کرایه کردم هست، و اونا در خونه رو قفل زدن و اجازه نمیدن که من وسایل خودمو خارج کنم و به من میگن برو از راه قانونی اقدام کن. باید اینم یادآور باشم که برادار خانوم بنده وکیل هستن. و در ضمن من مبلغ 10م برای رهن خانه به برادر ایشون دادم ولی قولنامه ننوشتیم و تنها مدرک ما همون برگه کارت به کارت کردنه و که ما داریم. میخاستم بدونم در این مورد هم حرف ما به جایی میرسه. و میخاستم بدونم بنظر شما وکلای محترم. بنده الان اقدامی برای استرداد جهیزیه بکنم یا منتظر اقدام از طرف خانواده همسرم باشم تا اونا اول اقدام کنن. چون اونا هنوز دادخواستی مبنی بر تقاضای مهریه ندادن. در اخر ممنون میشم که جواب بدین. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام. شما میتوانید در هر زمان دادخواست طلاق را تقدیم دادگاه نمایید. در خصوص مهریه باید اعسار بدهید که با توجه به توان پرداخت شما تقسیط خواهد شد. در مورد لوازم چنانچه مدرکی در دست دارید می توانید استرداد آنها را از دادگاه بخواهید. همینطور است در مورد مبلغ واریز شده به کارت.

یک مشاور

در صورت اجرا گذاشتن مهریه از طریق مراجع دادگستری شما میتوانید درخواست پرداخت اقساطی و مهلت دار مهریه را داشته باشید که همان اعسار است.و دادگاه با توجه به شرایط شما و میزان درآمد ماهانه ای که دارید پس از تحقیق و اثبات موضوع شما محکوم به پرداخت اقساطی مهریه می شوید.برای استرداد جهیزیه و مبلغ رهن خانه باید با استفاده از یک وکیل دادگستری تمامی مدارک موجود مبنی بر مالکیت شما بر لوازم منزل و انجام انتقال از طریق کارت بانکی را در دادگاه مطرح کرده و از خواسته های خود دفاع کنید.