مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو

باسلام
از شركت ... خودرو می توان شكايت كرد بابت عدم انجام تعهدات
قرار بوده مرداد دعوت نامه بده ولی كاری نكرده حالا هم صحبت افزايش قيمته در صورتی كه تو قانون حمايت از مصرف كننده گفته تاريخ تحويل قيد شده تاريخ روزه
چكار ميشه كرد؟
تماس كه ميگيرم ميگه خسارت تاخير ميگيری

پاسخ ها :

میلاد شیرزاد

جناب آقای میلاد شیرزاد :

با سلام شما میتونین اداره صنعت و معدن شکایت کنین مبنی بر عدم تحویل خودرو به علت افزایش قیمت که میفرستن تعزیرات حکومتی استان تهران پس از بازرسی و اعلام تخلف
موفق باشید