مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر

سال گذشته بنده ملکی را به صورت چکی به آقای A فروختیم. و در مبایعنامه قید کردیم که در صورت پاس نشدن هرکدام از چکها توسط آقای A معامله فسخ میباشد.
و بعد ما با آن چکها اقدام به خرید ملکی دیگراز آقای B کردیم.
منتها آقایB چکها را نپذیرفت و مدعی بر تعویض چکها شدند. که ما موضوع رو به آقای A انتقال دادیم و ایشان هم یکی از ان دو چک را تعویض کرد.
بعد از گذشت مدتی متوجه شدیم که آقای Aملکی که از من چکی خریده بود رو زیر قیمت فروخته و چکهارو پاس نکرد و متواری شده .
ما وکیل گرفتیم شکایت کردیم. رای دادگاه شهرستان رو هم طبقی شرطی که در مبایعه نامه بود مبنی بر فسخ و ابطال معاملات بعد از فسخ رو هم گرفتیم.
منتها شخصی که اکنون در ملک من ساکن شده اعتراض کردن و شکایت به دادگاه تجدید نظر سپرده شد .
و در نهایت قاضی تجدید نظر رای قاضی شهرستان رو شکست و با فسخ موافقت نکردن به این ادعا که چون ما یکی از چکها رو که ثمن معامله من و آقای A بوده رو برای معامله دوم تعویض کردیم به این دلیل میبایست در مبایعه نامه بین من و آقای A قید میشد که این چک به این دلیل تعویض گردید. پس شرط معامله تعقییر کرده پس فسخ قابل قبول نیست.

حالا سوال بنده اینه که.
اول اینکه آیا چنین استدلالی درسته؟ اگر درسته پس چرا قاضی شهرستان چنین نظری نداشته.
دوم اینکه ما دوفقره چک داشتیم. که یکی از آنها تعویض شده و ما در مبایعه نامه قید کردیم در صورت پاس نشدن هرکدام از چکها فسخ میشود.
گیریم چک اول تعویض شده. چک دوم چی میشه پس؟

آیا میشود رای تجدید نظر را اعتراض کرد بدون استفاده از ماده 477؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر رای تجدید نظر مبنی بر رد دادخواست شما صادر شده است قابل فرجام خواهی خواهد بود و الا قطعی است و فقط بر طبق ماده 477 می توانید اعاده دادرسی بخواهید