مشاوره حقوقی رایگان - زمین اداره

با سلام ، خدا خیرتون بدهد که مردم را راهنمایی میکنید . شوهرم کارمند اداره راه و شهرسازی است که بزودی قرار است که دو دانگ زمین را که قرار است خانه بشود در قبال 80 میلیون به او بدهند، چون من سرکار میروم و پول در چهار قسط 20 میلیونی باید پرداخت شود من پولهای پس انداز و طلاهایم را قرار است به او بدهم، ولی اداره فقط فرمها و مدارک را به اسم شوهرم میکند ولی شوهرم میگوید که بعداً به اسم من میکند، ولی من سوالم از شما این است که آیا از همین حالا میتوانیم در دفترخانه ثبت کنیم که این زمین متعلق به من شود ؟ چکار کنم تا شوهرم احتمال اینکه یک درصد نتواند کلاه سر من بگذارد، پول را بگیرد و زمین را به من ندهد ؟ لطفن راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. با قرارداد اداره به دفترخانه مراجعه وهمسرتان یک وکالتنامه بلاعزل برای شما تنظیم کنند و بهتر است یک مبایعه نامه بین خودتون و همسرتون نیز تنظیم بفرمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بله می توانید
کسی که از ابتدا اقدام به متقل ننمودن اسناد ننماید در انتها نیز این اقدام را انجام نمی دهد
در صورت نیاز به مشورت بیشتر لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید