مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و خسته نباشید.
بنده ماشینم رو به فردی با قولنامه دستی فروختم و زمانی رو مشخص کردیم که بریم برای تعویض پلاک و سند
الان از اون زمان یک هفته میگذره ولی ایشون هرروز یه بهونه میاره و نمیاد، میترسم شاید با پلاک من خلافی چیزی انجام بدن و پای من گیر باشه
میتونم توقیف خودرو بگیرم، لطف میکنید راهنماییم کنید.
چیکار باید کنم و از کجا باید پیگیر کارم بشم که سریع انجام بشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با عنایت به وجود مبایعه نامه توقیف خودرو وجاهت قانونی ندارد لیکن برای جلوگیری از هرگونه زیانی به شما می توانید به مرکز تعویض پلاک راهور مراجعه ودرخواست فک پلاک را پیگیری واقدام نمائید