مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده جنسی شده ام در کودکی

با سلام متن طولانیه ولی خواهش میکنم بخونید زندگیم خیلی درگیرشه، بنده 16 سال سن دارم و زمانی که 10 ساله بودم دختر عموی 15 ساله از من استفاده های جنسی میکرد و من بچه بودم و نمیدانستم واقعا چی هست و فقط با دهان و دست هر کاری که میگفت انجام میدادم، بعد از مدتی بین پدرم و عاموم اختلاف شد و تا 4 الا 5 سال روابط نداشته و دورا دور از یکدیگر احوالی میگرفتیم، بعد از این چند سال روابطمون خوب شد و من وقتی دختر عاموم دیدم چند تا حس بهش دست داد یکی حس این بود که دنبال ضربه زدن و انتقام ازش بودم که چرا با من این کارو کرد در کودکی که واقعا اثرات خوبی نداشت، یک حس دوست داشتن و نیاز و وابستگی هم بهش دارم انگار که بدنم بهش میل داره فکرم و ذهنم همش درگیرشه دوس دارم باهاش باشم در عین حال تنفر هم ازش بخاطر اون مسائل دارم! بخدا حقیقت میگم کمکم کنید میترسم حقیقت به خانوادم بگم، من چیکار کنم ذهنم همش درگیره واقعا افت تحصیلی پیدا کردم پرخاشگر شدم همش فکر درگیر ایشون که از یک طرف دنبال انتقامم و دنبال پاسخ اینکه چرا این کارو کرد از یک طرف احساس میکنم یک سری گرایش های ذهنی و بدنی به ایشون دارم و دوس دارم بهش خودم نزدیک کنم و باهاش باشم، خواهش میکنم کمکم کنید. یه راهی چیزی بهم بگیو من فقط 16 سالمه و نمیدونم چه کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. این سایت مشاوره حقوقی است و شما نیاز به مشاوره پزشکی دارید. بهترین کار مراجعه به مشاور رونی ویا اجتماعی یا خانواده است.