مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیف گذاشتن

سلام. بنده 15 آذر ماه 96 عقد کردم. و حدوده 3 ماه پیش با همسرم به شمال رفتیم منزل پدربزرگ و برادره بنده.
و اینکه ایشون هم با خواست خودش اجازه داد که من 3 روزی بمونم و بعد خودش بیاد دنبالم. اما بعد از 2 روز باهام تماس گرفت و گفت که خودت با اتوبوس برگرد. و اینکه چون دقیقا تو زمانی بود که محرم داشت شروع میشد و تعطیلی زیاد بود، بنده نتونستم بلیط تهیه کنم و به همسرم این موضوع رو گفتم و اون شروع به داد و بیداد کردن کرد و من به خاطره اینکه هیچ راهی نداشتم که برگردم، ازش اجازه خواستم که 4 روز بیشتر منزل برادرم بمانم و او در جواب من شدیدا بی احترامی کرد و من انقدر عصبانی و ناراحت شدم که به ایشون گفتم که من تا زمانی که خونه ی پدرم هستم، باید حرف پدرم رو گوش بدم. و متاسفانه این 1 کلمه حرف من، زندگی مارو خراب کرد و همسرم گفت همه چی تمومه و حرفای خیلی بدتری بهم زد و گفت که دیگه نمیخوامت. و من هم 2 ماه شمال موندم. بعد از 1 ماه از پدرم شنیدم که همسرم دادخواست الزام به تمکین داده..
و من چون شدیدا سرماخوردگی داشتم و دیر متوجه دادگاه شدم نتونستم خودم رو به دادگاه برسونم و دادگاه رای تمکین رو صادر کرد و من وقتی برگشتم، سریعاً رو رای دادگاه واخواهی زدم و مجددا جلسه تشکیل شد و همسرم وکیل گرفته بود و وکیل ایشون در دادگاه اعلام کردن که موکلشون منزل تهیه کرده با تمام وسایل و اینکه منظوره ایشون در دادخواستی که نوشته بودند که خانومشون زندگی مشترک رو ترک کرده و به منزل پدرش رفته و برنمیگرده نبوده و اون عریضه نویسی که این دادخواست رو نوشته اشتباه منظوره موکلم رو متوجه شده و دادخواست رو اشتباهی نوشته.
بعد قاضی از من پرسید تمکین میکنی؟؟من هم گفتم بله.
و بعد که از دادگاه اومدیم بیرون و با همسرم تنها شدیم اعتراف کرد که همه ی اینکار هارو پدرش ازش خواسته و به دروغ گفت که هنوز من رو دوست داره.
و من از سادگی و عشقی که بهش داشتم حرفشو باور کردم و باهم یواشکی در ارتباط بودیم ولی تو همین چند روزی که تلفنی صحبت میکردیم ایشون منو خیلی خرد میکنه و اصلاً در روز 1 بار بیشتر جواب تلفنمو نمیده و همین دیروز بهم گفت که تا بنده اون چیزی که ایشون میخواد نشم، عروسی نمیگیره و زندگی مشترک رو شروع نمیکنه و تا 10 سال دیگه ام بگذره، همینطوری ادامه میدیم و من الان واقعا نمیدونم که چیکار باید بکنم؟؟ به نظر شما رو رای نهایی دادگاه که تمکین هستش تجدید نظر خواهی بزنم یا خیر؟؟
واقعا من از این بلاتکلیفی و از این بی محلی هاش خسته شدم..
حتی همین 3 روزه پیش که سالگرده عقدمون بودش هم نیومد تا دم در خونمون و منو ببینه و بهم تبریک بگه و مرخصی گرفت و با پدر و مادرش رفت تهران..
من واقعا نمیدونم که چیکار باید انجام بدم..
لطفا راهنماییم کنید..
و این رو هم عرض کنم که بنده با همسرم رابطه زناشویی داشته ام.
ممنون میشم اگر که راهنماییم کنید و از اینکه سوالم آنقدر طولانی شد از شما و دوستان عزیز واقعا عذرخواهی میکنم.
موفق باشید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تماس بگیرید تا راهنمایی شوید