مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین توقیفی

سلام بنده از شخصی ماشین خریداری کردم و با وکالت محضری به تعویض پلاک مراجعه کردم پلاک ماشین بدلیل مشکلات مالی فروشنده در توقیف است. لطفا راهنمایی کنید من باید چکار کنم (ضمنا وکالت بنده 20 روزه است و فروشنده صاحب نمایندگی ایران خودرو است که به دلیل تخلف لغو امتیاز شده و اموالش در توقیف است. و حسابهای بانکی فروشنده مسدود میباشد.)

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یا باید رفع توقیف بگیرید و یا اینکه معامله را فسخ و پولتان را پس بگیرید