مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بنام زدن نیم دانگ از سند ملک چقدر است

هزینه بنام زدن نیم دانگ باقی مانده از ملک ویلائی در سال 97 با احتساب حق التحریر و سایر هزینه های دفتر خانه در سال 97 برای خریدار چقدر می باشد؟ لازم به ذکر است الباقی ملک در سال 96 بنام شده بود، اما این نیم دانگ مشکل داشت که قرار شد در سال 97 بنام خریدار شود. با تشکر

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : هزینه ملک بستگی به منطقه و فاکتور های مختلفی دارد . واینکه در سال 96 شما ملک را بصور ت قطعی سه دانگ را خرید داری نموده اید یا در آینده پس از تعین وتکلیف وبدون پرسش قبلی خریداری نموده اید . چنانچه شرطی نشده باشد قیمت جدید است .