مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام. بنده به جرم ترک انفاق دو سال تعلیق خوردم در صورتی که مبلغی هم ماهیانه واریز میکردم اما قاضی قبول نکرد خانمم دوباره ترک انفاق شکایت کرد که 7 ماه حبس هم دوباره واسم تایید شد در صورتی که بنده ماهیانه حدود 400 هزار تومان واریز میکردم و خانمم هم این موضوع را قبول کرده اما قاضی پرونده گفته که کم واریز کردن نفقه هم جرم محسوب میشود و الان هم حکم جلب گرفتن آیا با مراجعه به رییس دادگستری شهرمان میتوانم درخواست کنم حکم را متوقف کند و به شعبه دیگر جهت رسیدگی ارسال کند.
و یا بهتر است از دیوان کشور مراجعه کنم. خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : شما دادخواست تمکین برای همسرت داده اید . چون تمکین فرع بر نفقه می باشد . ‌دیگر اینکه شما می توانید . در دیدارهای ریاست دادگستری مربوط که جدول زمانی دارد وقت بگیرید و گفته های خود را با وی یا معاونین ایشان مطرح نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر رای تان قابل اعتراض است اعتراض کنید